A sada, pravac Chicago

posted in: putovanja | 1

Činilo se nekako daleko, i do pred sam kraj nismo bili sigurni hoće li nam cijeli projekt uspjeti. Najvažnije prepreke smo preskočili, i sad još ostaje samo zadnji veliki skok – onaj preko „bare“.

chicago slijetanje
Slijetanje u Chicago (veljaca, 2010.)

Da, za dva dana selimo u SAD, u Chicago. Cijela obitelj – muž, malena i ja. U planu nam je da ostanemo osam mjeseci, ali vidjet ćemo kako će se stvari razvijati. Do prije samo par dana bila sam jako cool u vezi svega toga, a sad, pred polazak, adrenalin me lupa toliko da ne mogu složiti suvislu rečenicu. Molim vas, imajte razumijevanja 🙂

the bean
Jedan od simbola Chicaga, skulptura “Oblak”, poznatija kao “Grah” (The Bean), parku Millennium

Chicago je divan. U njemu smo živjeli 2010., svega par mjeseci, tako da je ovo i svojevrstan povratak kući. Međutim, ne mogu pobjeći uzbuđenju, strahu i iščekivanjima. S obzirom da ćemo i muž i ja raditi, a tu je i briga oko djeteta, ne znam koliko će vremena biti za neka fancy kuhanja, styling hrane, fotkanje i vođenje bloga (da ne pričam o tanjurima, krpama, suđu i ostalim blogerskim rekvizitima, koje ne mogu nositi). Međutim, blog nipošto neće patiti! Imam još toliko divnih stvari koje čekaju da budu objavljene, a budite sigurni da ću vam svako malo šibnuti i koju fotku s ulica i trgova ovo super grada, njegovih nebrojenih restorana, i tržnica.

 

wix-chicagoizvode
Pogled na poslovno središte Chicaga (Loop) iz vode

 

Eto, dragi ljudi, to je sad to. Odoh pakirati kofere. Nadam se da se uskoro čitamo…iz Chicaga 😉 Držite fige!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *